Egy toló paneles ablak

Termék jellemzők:

83mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 50*60
Maximum méret (cm): 240*155
Üvegezés : 1,1 W/m2K 2,8 W/m2K

A TOLÓ ablak előnyei:

Helytakarékosság
Egyszerű működés
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

Hogyan működik az egy toló paneles ablak?

Egy toló paneles ablakAz egy toló típusú ablak belső panelje (szárnya) a tokban oldal irányba jobbról balra vagy balról jobbra mozogva biztosítja a szerkezet működését, külső panelje pedig fix. Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből, valamint az egyszerű görgőkön guruló, hibamentes működés.

Tetszőlegesen beállítható a szellőztetés mértéke, a mozgó panelt nyithatjuk akár résnyire, vagy akár teljesen áttolva az ellenkező oldalra. Az ablak paneljei a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat. A termék rendelhető jobbos és balos kivitelben.

Egy toló paneles ablak működése Egy toló paneles ablak működése

Egy toló paneles ablak működése Egy toló paneles ablak működése

Hogyan tisztítsam az ablakot?

Egy toló paneles ablak tisztításaCsukott állapotban a belső oldal teljesen hozzáférhető. Ha az kész, akkor van lehetőség a belső mozgó panel kivételére a tokból a következőként:  körülbelül 5-10 cm-re elhozzuk az oldalától, a tok felső részén elhelyezett kiemelésgátlón túlra, ezután a panelt két oldalt megfogjuk, felemeljük, majd az alját magunk felé húzva leengedjük. A külső panel fix, annak külső részét kihajolva vagy kívülről tudjuk tisztítani.

(opció: >két toló paneles ablak esetében a a jobb és a bal panel is mozgatható, nyitható, és mindkettő kivehető)

Egy toló paneles ablak tisztítása Egy toló paneles ablak tisztításaEgy toló paneles ablak tisztítása Egy toló paneles ablak tisztítása

Mi a tokba helyezhető szúnyogháló előnye?

Egy toló paneles ablak szúnyoghálóAblakrendszereink gyárilag tartalmazzák a tokba beépíthető szúnyogháló helyét. A termékbe helyezhető szúnyogháló nagy előnye, hogy a rovarok nem tuják megkerülni, ráadásként a felezett verzió akár oldal irányba jobbról-balra, vagy balról-jobbra tolható a mozgó panellel párhuzamosan.

A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve. Megrendeléskor opcionálisan rendelhető.

Egy toló paneles ablak szúnyogháló Egy toló paneles ablak szúnyogháló Egy toló paneles ablak szúnyogháló Egy toló paneles ablak szúnyogháló

Egyedi kedvezményes árainkról kérjük, érdeklődjön nálunk elérhetőségeinken itt, Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!