A+ és passzív házak nélkülözhetetlen kelléke a VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak. Formatervezett, elegáns vonalvezetéssel rendelkezik, mégis magas hő- és hangszigetelő tulajdonsággal bír. A keskeny ablakprofilok maximalizálják a beáradó fény és napenergia mennyiségét. A hat légkamrás, közép tömítéses VEKA Alphaline 90 MD profilrendszer a műanyag ablakok legújabb generációja, melyben a kifinomult hő-és hangszigetelő technológia 90 mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul. Ismerje meg a jövőt, ismerje meg a VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak páratlan lehetőségeit.

A VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablakok 6 légkamrával, 90 mm-es beépítési mélységgel rendelkeznek. A hőszigetelő üvegezés alapkivitelben 3 rétegű, (Ug=0.5 W/m2K LowE + gáz 48 mm-es melegperemes rendszer) de akár 52 mm-es üvegvastagsággal is ellátható ez a típusú műanyag ablak.

A műanyag ablak és erkélyajtó vasalata alapkivitelben is több ponton záródó, ROTO NT típus hibás működtetésgátlóval ellátott biztonsági vasalat, Standard ROTO típusú kilinccsel. A műanyag ablak és erkélyajtó vasalt a hagyományos vasalatoktól eltérően négy funkcióval rendelkezik.A klasszikus zárt, nyíló és bukó kilincsálláson túl a bukó és a nyíló állás között 45°-ban helyezkedik el a résszellőző funkció amely finom szellőztetést tesz lehetővé. Ebben az állásban az ablak szárny az ablak toktól 8 mm-es távolságra emelkedik el. Ez a résszellőző funkció vizes helységek, konyhák, stb. finom szellőztetését teszi lehetővé szélsőséges időjárási körülmények között is. A háromszoros körbefutó tömítőgumik szürke vagy fekete színben rendelhetőek.

Műszaki paraméterek:

  • 6 kamrás, 90 mm-es beépítési mélységű, RAL-A kategóriás profil Uf=0,88 W/m2K
  • 48 mm vastag, 3 rétegű melegperemes üvegezés: Ug=0,5 W/m2K
  • opcionálisan, 36 mm vastag, meleg peremes, 3 rétegű üvegezéssel: Ug=0,7 W/m2K
  • teljes nyílászáró hőátbocsátási tényezője akár Uw=0,71 W/m2K
  • tok és szárny profilban puren keményhab szigetelőmag
  • horganyzott acélmerevítés
  • középvízgátas, három gumitömítés
  • horganyzott acélmerevítés
  • alap biztonsági vasalat résszellőző funkcióval, Secustik biztonsági kilincs

 

AJÁNLATOT KÉREK

 

Termék előnyök:

VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak magas alapfelszereltsége révén már alapkivitelben is megfelel az alacsony energiaigényű házakkal szemben támasztott követelményeknek. A gumitömítések a VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak gyártása során, szürke vagy fekete színben készülnek a Vevőink igényének megfelelően.

A VEKA Alphaline 90 MD profilból készülő műanyag ablak hőszigetelő képessége alumínium borítással, illetve Puren RG32 betéttel tovább fokozható. A külön rendelhető extrákkal a műanyag ablak megfelel akár a passzívházak, akár a minimalista építészet követelményeinek.

VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak alumínium borítással

Kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességei mellett, a műanyag ablakra felszerelt alumínium borítás exkluzív megjelenést biztosít. A két anyag együttes alkalmazása számtalan előnyhöz juttatja használóját. A külső alumínium borítás színe a RAL színskála bármely színére festhető így a műanyag ablakok egyedi megjelenése garantált. A masszív műanyag ablak kívül rideg fém borításával, belül meleg, lágy tapintású magasfényű műanyagból a tökéletes választás Ön és családja számára.

VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak Puren RG32 betéttel

A Puren RG32 betéttel kiegészített profil a passzív házak építéséhez is alkalmassá teszi a műanyag ablakot. Modern megjelenésével a VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablakok a legkorszerűbb gyártási technológiát képviselik. A Puren RG32 betét az acélmerevítés kamrájába kerül, a tok és a szárny esetében is a széria kamrában lévő betéten felül, így a műanyag ablak tok-szárny hőátbocsátási értéke Uw=0,71 W/m2K. A profil gondos tervezésének köszönhetően az ablak stabil és biztonságos marad a Puren RG32 betét használatával párhuzamosan is.A Puren RG32 betéttel a VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablak teljesíti a passzívházaknál elvárt hőátbocsátási tényezőt.

A VEKA Alphaline 90 MD műanyag ablakok akár fa hatású fóliával is rendelhetők. Vevőink igénye szerint külső- vagy kétoldali kivitelben.

 

Profil: VEKA Alphaline 90 MD

Üveg: Ug=0,5 W/m2K; melegperemes távtartó

Vasalat: ROTO alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalattal

Színek

Alap színe RAL 9016 fehér

Standard fólia színek:

Aranytölgy

Dió

Antracit

Egyedi fólia színek:

Mocsáritölgy

Winchester

Steifen Douglasie

Mahagóni

Mohazöld

Fenyőzöld

Siena rosso

Siena noce

Bergkiefer

Krémfehér

Bazaltszürke

Csokoládébarna

Technikai adatok, letöltések

+1 ok, amiért érdemes ezt a profilt választani: elérhető aluklipszes kivitelben is!

Kérjen az ablakára és ajtajára kívülre alumínium borítás, hogy még időtállóbb, modernebb megjelenésű, és exkluzívabb legyen otthona!