EMA OldyCégünk egyik különleges újdonsága a fa öregedésének előrehozása, melynek gyártásakor a szálak kihozatala során speciális pácolási és lakkozási struktúrákkal a tényleges korához képest kb. 80-100 évvel öregebbnek tűnik a nyílászáró.

E termékcsoportunkat elsősorban a régi stílus kedvelőinek ajánljuk, akik meg szeretnék őrizni öreg családi házuk, parasztházuk, nyaralójuk megjelenését és életérzését, valamint az ablakokat és ajtókat is a múlt idők emlékére kívánják formálni, de szem előtt tartva a jelen kor műszaki követelményeit. Az öregített nyílászáróknál - mint ahogy a többi nyílászáró családunk esetében - szinte bármilyen formát, íves és egyedi alakos szerkezetek gyártását is meg tudjuk oldani, Vásárlóink igényeinek megfelelően.

Színválaszték: Fa nyílászáró rendelésénél kérjük, hogy az alábbi színminta alapján jelölje meg, mely színre kéri festetni a termékeket! Igény esetén megoldjuk Önnek azt is, hogy az adott nyílászáró tokja és szárnya különböző színű legyen! Továbbá az sem jelent problémát, hogy a nyílászárók színe kívül és belül eltérjen, ezzel még egyedibbé téve a kiválasztott termékeket. Ezzel kapcsolatos lehetőségekről és részletekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje munkatársaink tanácsát!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitorán történő színmegjelenítés eltérhet a ténylegestől, ezért javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk személyesen.

EMA_Oldy_szinpaletta

 

EMA Oldy