Fa nyílászárók az EMA-tól

Az alábbiakban kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelő fa nyílászáró termékcsaládunkat: Primus 68, Divinus 78, Excelsior 92, Grande 95, Grande 109, Styl, Retro.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkedvezőbb árú fa nyílászárók, ablakok és ajtók, a felső kategóriás extra hőszigetelt termékek, valamint a műemléki védelem alatt álló épületeknél előírt műemlék jellegű kivitelek, továbbá a Balaton-felvidéken és a parasztházaknál közkedvelt, mesterségesen öregbített megjelenésű fa nyílászárók.
Az öregbített kinézetű EMA fa ablakok, erkélyajtók, és bejárati ajtók egyaránt kérhetőek bármely profilrendszerünkből, tehát ez esetben sem kell kompromisszumot kötnie.

EMA Excelsior 88

EMA Excelsior 88 mm-es fa ablakok és ajtók

Eurofalcos fa profil 88 mm beépítési mélységgel, a nagyobb stabilitásért és alapáron 3-rétegű extra hőszigetelt üveggel, a még jobb hőszigetelésért. Első osztályú, válogatott, csomómentes nyugat-európai alapanyagból készült fa ablakok és fa ajtók. Lazúrozott vagy bármely RAL színben, akár kívül és belül különböző szín is választható! Kérhető borovi vagy lucfenyőből, merantiból, vörösfenyőből, tölgyből, vagy akár más fafajtákból is!

Részletek

EMA Primus 68 mm-es homlokzati nyílászáró rendszer

EMA Primus 68 mm-es fa ablakok és ajtók

Ha Ön is inkább természetes anyagot választana otthonába, de nem szeretne túl sokat költeni rá, akkor az EMA Primus fa ablakok és fa ajtók a legjobb választás lehet. Kizárólag első osztályú anyagokból, egyedi méretben, felár nélkül készült termékeink kérhetőek bármilyen kialakításban és formában, az Ön igényei szerint. Rendeljen Ön is fa ablakot és fa ajtót az EMA kínálatából most!

Részletek

Primus 68

Háromrétegű fa profil két rétegű üvegezéssel

ABLAK MÉLYSÉG (MM): 68
MINIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 24
MAXIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 30

1.1 U-ÉRTÉK W/(M²K)

A Primus 68 modern és karcsú vonalvezetésének köszönhetően immár több évtizede eredményesen van az ablakpiacon. Ez az ablakprofil is fejlődött az idő előrehaladtával, így biztonságosabb lett például a tokon és szárnykereten lévő alumínium vízvetők, valamint a dupla gumitömítés alkalmazásával.
A Primus rendszerben előállított ablakok deformálódását gátolja a háromrétegű, első osztályú ragasztott fa alapanyag, amely megfelelő nedvességtartalommal rendelkezik.
Ezen felül az ilyen faipari termékek élettartama meghosszabbodik a vízbázisú, környezetbarát felületkezelési technológiának és speciális anyagoknak köszönhetően.
A fa ablakok és ajtók karbantartása nagyon egyszerű, és szinte nem igényel több erőfeszítést, mint maga a szokásos ablaktisztítás.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Divinus 78

Nagyobb profilszélesség, ami vastagabb üvegekhez is alkalmazható, így javul a hőszigetelés

ABLAK MÉLYSÉG (MM): 78
MINIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 34
MAXIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 40

0.8 U-ÉRTÉK W/(M²K)

Az üvegrétegek közötti rés növelésével és a vastagabb tok és szárny használatával sikerült megalkotnunk a Divinus 78 fa ablak profilcsaládot.
Jobb U-érték, a 3 rétegű hőszigetelt üvegezéshez könnyebben alkalmazható ablakprofillal, egyre jobb jellemzőket biztosított ennek az ablaktípusnak.
A robusztus és tartós megjelenés ellenére, ez a modern és gyönyörű ablakforma követi az összes ablak családunkra jellemző sportos és elegáns vonalvezetést.

Excelsior 92

Négyrétegű fa ablakprofil, ami engedi a még vastagabb háromrétegű üvegek használatát, ezáltal kedvezőbb hőátbocsátási tényezőt kapunk

ABLAK MÉLYSÉG (MM): 92
MINIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 42
MAXIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 54

0.6 U-ÉRTÉK W/(M²K)

Négy rétegnyi, minőségi fa alapanyag, örökre összekötve. Az 54 mm-es maximális üvegezhetőség a piacon szinte a legjobb elérhető U-értéket biztosítja.
Hölgyeim és Uraim, íme a mennyei Excelsior ablakcsalád!
Ezek az ablakok az otthonunkba lettek alkotva, a legújabb technológiával és legnagyobb odafigyeléssel elkészítve, mindeközben fenntartva a természetes fa érzetét, melegét, és komfortját.

Grande 95

Azonos síkban lévő tok és szárnykeret, belül és kívül egyaránt. A kortárs belsőépítészeti követelmények stílusos megközelítése testet ölt

ABLAK MÉLYSÉG (MM): 95
MINIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 45
MAXIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 57

0.5 U-ÉRTÉK W/(M²K)

A tervező tökéletes választása.
Az egy síkra záródó GRANDE fa ablakaink olyan dizájn ablakok, amelyeket egy innovatív és exkluzív rendszerrel rendkívüli élettartamúvá és stílusossá alkottunk meg.
A tokkeret és az ablakszárny azonos síkban való megjelenése azt különleges képességet biztosítja a Grande 95 fa ablakok számára, hogy olyan projektekben is teret kaphasson, amelyek nagyon igényesek a tér arányának tökéletes felhasználása szempontjából.

Grande 109

Öt rétegű fa és akár 71 mm vastag hőszigetelt üveg használata. Ezt a csodálatos jellemzőt még tetézi az egysíkú tok és szárny dizájnos megjelenése.

ABLAK MÉLYSÉG (MM): 109
MINIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 59
MAXIMUM ÜVEG VASTAGSÁG (MM): 71

0.3 U-ÉRTÉK W/(M²K)

Legszélesebb fa ablakprofilunk, a GRANDE 109 legkisebb üveg rétegződése 59 mm, amely már eléri az Ug = 0,5 W / (m2K) hőátbocsátási együtthatót.
Speciális méretek esetén, amikor az üvegcsomag eléri a négy üvegből készült felépítést kripton gázzal töltve, a GRANDE 109 üvegezése Ug = 0,3 W / (m2K) értéket biztosít.
Ez az U-érték garantálja a GRANDE 109 fa ablakcsaládunknak a passzív-háznak megfelelő követelményeket.

EMA Styl műemlék jellegű fa nyílászárók

EMA Styl műemlék jellegű fa ablakok és ajtók

Műemléki védelem alatt lévő házban lakik és felújít? Vagy csupán kedveli a régi stílusjegyeket és tiszteli a hagyományok, de mégis a napjaink műszaki igényeit szeretné alkalmazni otthonában? Válassza az EMA Styl nevű, teljesen egyedi igények alapján készült műemlék jellegű fa ablakainkat és fa ajtóinkat, így nem fog csalódni! Szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, és számtalan referenciával rendelkezünk országszerte és külföldön is. Kérje egyedi kedvezményes ajánlatunkat most, és győződjön meg Ön is szakmai tudásunkról!

Részletek                                                                            Kérje egyedi árajánlatunkat!

EMA Oldy

EMA Retro - A mesterségesen öregített fa ablakok és ajtók

Cégünk egyik különleges újdonsága a fa öregedésének előrehozása, melynek gyártásakor a szálak kihozatala során speciális pácolási és lakkozási struktúrákkal a tényleges korához képest kb. 80-100 évvel öregebbnek tűnik a nyílászáró.

Részletek                                                                            Kérje egyedi árajánlatunkat!