Az Aliplast egy világszerte elismert, alumíniumrendszereket gyártó cég, melynek több gyártóegysége van különböző országokban. A cég központja Lokerenben, Belgiumban található. Az Aliplast alumíniumrendszerek gyártása több országban folyik, jelentős érdekeltségei vannak francia, angol és lengyel cégekben. A lengyel leányvállalat gyorsan és dinamikusan fejlődik.

A felhasználhatóságának, műszaki paramétereinek és az esztétikai értékeinek köszönhetően az alumíniumrendszerek a virágkorukat élik. Folyamatos kutatás és fejlesztés irányul olyan új szerkezetek és megoldások megalkotására, melyek magasabb építészeti és műszaki minőséget és egyben jobb energetikai jellemzőket eredményeznek.

A kiváló minőségű alumíniumrendszereink magas műszaki paraméterekkel rendelkeznek, melyek teljes mértékben teljesítik az Európai Szabványok követelményeit - vízzárás EN 1027, légzárás EN 1026, szélállóság EN 12211, hőszigetelés, akusztika és egyéb követelmények.

Kínálatunk, a teljesség igénye nélkül:

  • ajtó és ablak rendszerek
  • tolóajtó rendszerek
  • harmónikaajtó rendszerek
  • függönyfal rendszerek
  • télikert és tető szerkezetek
  • alumínium pergola rendszerek
  • kiegészítő alumínium rendszerek és profilok

Mint ismeretes, a CPR (Construction Products Regulation) új helyzetet teremtett az építőiparban Magyarországon is a kötelező átállás okán. (ÉME –Építőipari Műszaki Engedélyeket felváltó szabályozás lépett hatályba).

Minden építész tervezőnek a 275/2013 (VII.16.) kormányrendelet alapján meg kell adni a kiviteli tervben – ennek hiányában az engedélyezési tervben – a betervezett építési termékek elvárt műszaki teljesítményét.

Az új szabályozás kiterjed a kivitelező, gyártó feladatainak meghatározására is az építési termékek betervezése és beépítése során.

Az építési termékek akkor építhetők be, ha az Étv. 41. § követelményei teljesülnek. A teljesítménynyilatkozat kiadásáért kizárólag a nyilatkozat 4. pontjában meghatározott gyártó a felelős.

A CE jellel ellátott építési termékeket a gyártó minden esetben el kell lásson teljesítménynyilatkozattal, és teljesítenie kell a vonatkozó előírásokat is a jelölés jogos alkalmazásához (pl. ÜGYE- Üzemi Gyártásellenőrzés).

Ajánljuk olvasásra: http://www.epitesimegoldasok.hu/index.php?id=cpr

Az ALIPLAST Sp. z o.o. az előbbiekben leírt feladat szakszerű elvégzéséhez teljes körű támogatást nyújt Magyarországi Képviseletén keresztül partnereinek. Ma az Aliplast különböző alumínium ajtó és ablak-rendszereket (Imperial, Superial, Econoline, Triline), függönyfal-rendszereket (MC-Wall, MC Glass, Tanagra) tolóajtórendszereket (Ultraglide, Visoglide), harmonika-rendszereket (Panorama), télikert-rendszereket (Aliver, Pergola system, Victorian Roof) fém korlátokat és más egyéb szerkezeteket kínál partnerei részére. Ezeket a rendszereket két csoportba osztjuk: hőhidas és hőhídmentes rendszerekre. A teljes kínálat olyan széles, hogy kielégíti az Aliplast meglévő valamint új partnereinek igényeit is.

Az Aliplast lengyel leányvállalata biztosítja a Közép- és Kelet Európai Piac lefedettségét, elsősorban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Litvániában. További terjeszkedés Kelet és Dél irányában történik, ezért a cég jelentős összegeket fektet fejlesztésekbe.

A lengyel leányvállalat gyártócsarnoka Lublin városában van. A cégnek saját extrudáló üzeme, porfestő üzeme, laboratóriuma és jelentős raktárkészlete van, mely lehetővé teszi, hogy a szállítási határidő egy hetes legyen.

A cég rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal, együttműködik építész tervezőkkel, gyártó és kivitelező vállalatokkal, mely jelentősége elősegíti a hazai és külföldi piacon való gyors növekedést.

További részletes információért az Aliplast profilrendszerekről kérjük, kattintson ide: aliplast.hu vagy kérje Munkatársaink segítségét elérhetőségeinken