R3-as típusú biztonsági rácsVédőráccsal üzletünk védelme érdekében

Legkedveltebb kültéren alkalmazható, lapozódó védőrácsunk. Esztétikus formája miatt bármilyen stílushoz passzol. Kis helyigénye miatt gyakran alkalmazzuk lakások erkélyén, üzletek bejáratánál.

Napjainkban egyre szaporodnak a betörések, emiatt gondoskodnunk kell üzletünk biztonságáról. Sajnos a riasztó védelme már nem elegendő ahhoz, hogy értékeinket teljes biztonságban tudhassuk! A riasztórendszerek védelmet nyújtanak, azonban annak érdekében, hogy minden szempontból biztonságban lehessünk, érdemes védőrácsot is felszerelni üzletünkbe.

R3-as típusú biztonsági rácsAjánlott méret
Szélesség: 0,5 m - 5 m
Magasság: 0,3 m - 4 m

Hálószerkezet

A hálószerkezetet alkotó lamella mérete:
110 mm × 80 mm × 13 mm × 2 mm

Horganyzott vagy saválló acélból, 63 mm-es osztással.
Vezetőpálca: 6 mm horganyzott vagy saválló acélból készülhet. A vízszintes vezetőpálcák végén zárógombok vannak felhegesztve. Minden második pálca az oldalvezető sínpárban szalad. A hálószerkezet irányítását buktatórugók végzik, melyek a hálószerkezetbe vannak beépítve.

Oldalvezető

Mérete: 50 mm × 30 mm × 2 mm;
               60 mm × 40 mm × 2 mm.

Szélességtől függően.
Hasított zártszelvény, melynek rögzítése 300 mm-enként szabvány szerint történik. Az oldalszelvény belsejében végtelenített lánc szalad, mely a le- és felfelé irányuló mozgást biztosítja.

Alsó küszöb

A rács méretétől függően: 60 mm × 30 mm × 2 mm-től 200 mm × 60 mm × 2 mm-ig zártszelvény, amely az oldalszelvényben szaladó láncfülhöz van csavarozva.

Felső híd

Mérettől függően 50 mm × 30 mm × 2 mm vagy 60 mm × 30 mm × 3 mm-es zártszelvény, amely az oldalszelvényhez van csavarozva. A hálószerkezet rögzítése a felső hídhoz csavarozással történik. A keretszerkezet felületkezelése alapozás, fényezés RAL-kód alapján bármilyen színre.

R3-as típusú biztonsági rácsMeghajtómotor

DEWERT 24/37 V törpefeszültséggel működő villanymotor, amely különböző áttételű hajtásrendszerekkel a védőrács le- és felfelé irányuló mozgását biztosítja. A nagyméretű, 25 m2 feletti védőrácsoknál 230 vagy 380 V-os ipari hajtóművet alkalmazunk, amely hosszú távon napi 15?20 nyitást tesz lehetővé. A rács végállását alul és felül végálláskapcsoló biztosítja. A meghajtómotor áramellátását működtető tápegység biztosítja beépített biztonsági transzformátorral, mely vezérlési elektronikával és áramkorláttal rendelkezik. Az áramkorlát célja az, hogy ha valami a leengedés időszakában a rács alatt marad, és a rázárás megtörténik, a védőrács automatikusan megálljon.

Zuhanásgátló fül

A rács jobb vagy bal oldalvezetőjéhez van felszerelve, melyet kézzel kell működtetni. Használata minden esetben kötelező! A zuhanásgátló fül behajtása esetén a rács egyik irányba sem tud elmozdulni!

A védőrács működtetése

Bármely kulcsos kapcsolóval, rádiós távvezérlővel, számkódos vezérlővel vagy kézi mozgatással. Áramszünet esetén a rács mozgatását külső indító tápfeszültség megtáplálásával vagy szünetmentes tápegység telepítésével biztosíthatjuk. A meghajtótengely és a felső híd felül 100 mm szélességben fényezett acélburkolatot kap. A védőrács gyűjtésének nincs takarása, nem szükséges a minimális helyigény és az esztétikus megjelenés miatt.

telefonos vezérlésTelefonos vezérlés

Ezentúl okostelefonjával is működtetheti termékeinket. Egy magyar fejlesztésű terméknek köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy Bluetooth 4.0 vevőegységet kínáljunk a vezérléseinkhez. Ezáltal az ingyenes telefonos alkalmazáson keresztül vezérelhetők elektromos biztonsági rácsaink és redőnyeink. A vevőegység minden termékünk vezérlésébe beépíthető. Korábban telepített tápegységbe is integrálható, amely a meglévő kulcsos kapcsoló vagy rádiós távvezérlővel együtt is használható.

Részletek

R3-as típusú biztonsági rácsR3-as típusú biztonsági rács R3-as típusú biztonsági rács R3-as típusú biztonsági rács R3-as típusú biztonsági rács R3-as típusú biztonsági rács

Sávredőny, védőrács referenciák

Biztonsági rács és sávredőny referenciáinkat - a teljesség igénye nélkül - az alábbi linken érheti el

Tovább...