Integrált Screen

 

Motoros vezérlésű tartószerkezetbe integrált oldalsó alumínium lefutókkal és zip rendszerrel ellátott vertikális árnyékoló. Ez az innovatív technológia biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, ugyanis a textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad.

Lehúzott állapotában védi a belteret a szél, az eső és a különféle időjárási hatások ellen. Nemcsak a napfény és a betekintés ellen nyújt védelmet, de a szúnyogháló szerepét is betölti. Véd az apró rovarok és a pollen ellen, miközben biztosítja a friss levegő beáramlását. A beépített motornak köszönhetően vezérlése egyszerű és kényelmes.

A kiváló minőségű Serge Ferrari, Copaco vagy Mermet anyagok széles skálájából mindenki megtalálja a számára ideális színt és az ideális betekintés ellen védelmet nyújtó textíliát.

ZIP rendszer

Külsőtokos - Windscreen

Motoros vezérlésű pergola tartószerkezetre vagy nyílászárókra, teraszokra szerelhető 45°, 90° és 90° vakolható külső alumínium tokkal, oldalsó alumínium lefutókkal és zip rendszerrel ellátott vertikális árnyékoló.

Kiemelkedő szélállóságot biztosít, ugyanis a textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad. Lehúzott állapotában védi a belteret a szél, az eső és a különféle időjárási hatások ellen. Nemcsak a napfény és a betekintés ellen nyújt védelmet, de a szúnyogháló szerepét is betölti. Véd az apró rovarok és a pollen ellen, miközben biztosítja a friss levegő beáramlását. A beépített motornak köszönhetően vezérlése egyszerű és kényelmes.

Tokméretek

  • 85x85 mm
  • 100x100 mm
  • 130x130 mm

Kiváló minőségű és széles választékú Serge Ferarri, Copaco vagy Mermet textilekkel.

Szerkezet színek

 

Anyag színek (Soltis 86)