A Plissè szúnyoghálók elérhetők szélesebb és keskenyebb változatban, standard fekete, illetve igény szerint szürke szúnyoghálóval. Kiválóan alkalmazhatók teraszok lezárására, rovarok elleni védelmére, nyílászárókra, de kompatibilisek mindegyik típusú pergolánkkal is.

Maxi plissé

A Plissè szúnyogháló rendszer kifejezetten ajtókhoz lett kifejlesztve, szélesebb változatoknál is kiválóan alkalmazható. További előnye, hogy a földön nincsenek vezetősínek, ami kényelmesebbé teszi az ajtó használatát és tisztítását. Maximális magassága 270 cm. Rendelkezésre áll egy-, valamint kétszárnyú változatban, kétféle megoldással: központi mágneses záródással vagy egymás után tolható szárnyakkal, valamint négyszárnyas változatban is.

Mini plissé

A Mini úgy lett megtervezve, hogy bármilyen igényt kielégít, legyen szó ajtóra vagy ablakra szerelt szúnyoghálóról.

A Miny beszerelhető azokba a nyílásokba, ahová más típusú plissé és rolós szúnyogháló nem fér be. Mindössze 17 mm-es méretével tökéletes és újszerű megoldást kínál. A háló és a profilok esztétikai megjelenése ideális, emellett könnyű kezelhetőség és tökéletes megbízhatóság jellemzi, mivel nincs benne visszahúzó rugó.