Műanyag-alumínium ablakok – ez már a jövő

 
 
 
 
 
 
 

A műanyag-alumínium ablakok nem években, hanem évtizedekben mérik az időt. Az önmagukban is páratlanul tartós műanyag ablakok alumíniumborítása dacol az elemekkel. Jöhet dermesztő hideg, tombolhat a szél, támadhatnak az UV-sugarak: ennek nyomát sem fogja látni. Sem Ön, sem az unokája. Az alumíniumborítású műanyag ablakok szembeszállnak az idővel, és erősen nyerésre állnak. Nemcsak kivételesen szépek, hanem brilliáns kialakításuk révén megdöbbentően tartósak is.

Az alumínium borításos műanyag ablakok néhány éve kezdtek el teret hódítani maguknak, pedig a technológia nem mai. A műanyag ablak külső oldalára felhelyezett alumínium burkolatnak számos előnye is van. Egy felől olyan épületeknél ahol a tervezéskor alumínium nyílászárók lettek tervezve, viszont a költségeket faragni kell, remek alternatívát jelentenek ezek a nyílászárók. Az alumínium ablakokhoz képest kedvezőbb ár mellett a belső térben a műanyag ablak sokkal otthonosabb megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, miközben a külső oldalon megmarad az elegáns csak az alumínium ablakra jellemző modern formavilág.

Színek és kialakítás alumínium takaróhéjjal – ügyes technika, nemes dizájn, amit sokáig élvezhet

Az alumínium elegáns optikája jelenleg trendnek tekinthető – az egész lakótérben. Nyílászárói kinézetét is megnemesítheti az alumínium takaróhéjaival. Az érdekesség a két anyag előnyeinek, vagyis a műanyag ablak kiváló hőszigetelési tulajdonságának és az alumínium modern optikájának kombinációjában rejlik. Ebből az összjátékból olyan kiemelkedő műszaki színvonalú termék jön létre, mely egyesíti a tetszetős dizájnt az egyediséggel. Emellett lehetőség van az alumínium takaróhéjak festésére is minden RAL-színben, ami nem hagy kívánnivalót maga után. Homlokzat, amely egyedi, akárcsak az Ön stílusa.

Az alumínium műanyag ablak előnyei

  • megnövekedett élettartamot biztosít, mivel védi az ablakokat a káros UV sugárzástól
  • költséghatékonyabb megoldás mint az alumínium nyílászáró
  • egyedi megjelenése révén a minimalista házakhoz egyedülálló tervezési lehetőségeket biztosít
  • nagy méretben sem csökken a nyílászáró stabilitása mint a fóliás ablakok esetében
  • csak minőségi A osztályos műanyag ablakokra kerül alumínium borítás
  • 2 és 3 rétegű üvegezéssel egyaránt rendelhető
  • a RAL skála minden színében elérhető
  • 5 és 6 légkamrás kivitelben is elérhető