EMA Blue82A jövő műanyag ablak rendszere a német Salamander profilgyártól: Ez a bluEvolution 82 MD profilcsalád 82 mm-es beépítési mélységgel és háromszoros gumitömítéssel.

Ez a műanyag ablak a legmagasabb szinten ötvözi a kiváló energiahatékonyságot a legújabb tömítési technológiával, és tökéletesen megfelel a passzívház alkalmasság előírásainak is!

Az egyedileg kialakított műanyag ablak tok- és szárnykonstrukció, a hőtechnikailag továbbfejlesztett távtartókkal és 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel együtt jelentős mértékben csökkenti a hőveszteségeket. Ezt pedig egyértelműen érezheti majd pénztárcáján is!

Az EMA BLUE82 műanyag ablakok teljesen új értelmet adnak az energia-megtakarításnak.

Az ablaktokban lévő középső gumitömítés bevezetésével az Ön műanyag ablakának hőátbocsátási és hanggátlási tulajdonságai tovább javulnak. Ez a modern ablak tömítési rendszer megbízható védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen, és otthonának minden évszakban különleges kényelmet kölcsönöz.

Íme a legfontosabb tények és érvek az EMA Blue82 műanyag ablakok mellett:

 • Salamander 82 MD német profil rendszer
 • Eredeti gyári, NEM ÚJRAHASZNOSÍTOTT profilból
 • Beépítési mélység: 82 mm
 • 6 kamrás tok és 6 kamrás szárny
 • Középtömítéses kivitel (MD rendszer)
 • Kiváló ár-érték arány jellemzi
 • A biztonságot a német ROTO NT vasalat rendszer garantálja
 • Akár RC1-es vagy RC2-es fokozott biztonsági vasalattal is kérhető!
 • Uf érték =0,98
 • Válaszható üvegezési vastagság: 24-52 mm-ig
 • Két illetve három rétegű üvegek
 • Akár Uw = 0,73 W/m²K teljes hőátbocsátási tényező is elérhető!
 • Hanggátlás: akár 47 dB is lehet
 • Faerezetes és színes kivitelben is kapható
 • Gyártható belőle: nyíló/bukó/bukó-nyíló ablak és erkélyajtó, mellékbejárati ajtó, és bukó-toló erkélyajtó.

EMA Blue82

ALUMÍNIUM BORÍTÁS
SIKERES KAPCSOLAT

Az EMA BLUE82 műanyag ablakok megjelenésének további javításához a profilgyártó német Salamander cég magas minőségű alumínium borítási megoldásokat biztosít.

Mindegy, hogy eloxált színek, porszórt matt vagy finomszemcsés RAL-színek, DB-színek vagy akár NCS-színek, bármilyen színbeli igénynek eleget tudunk tenni.

Ez az aluborítás kifejezetten ehhez a műanyag ablak profilrendszerhez lett kifejlesztve.
Egyszerű és ésszerű klipszes rögzítések felelnek a gyors és megfelelő csatlakozásért, magas minőségi szinten – és mindezt további ragasztási igény nélkül.

Minden járatos műanyag ablak kivitel és nyitási mód, így akár alakos és íves szerkezetek is megvalósíthatóak.

Az EMA BLUE82 műanyag ablakhoz rendelhető külső oldali aluborítás nem csupán ablakainak biztosít még magasabb szintű védelmet, hanem otthonát is még egyedibbé teheti vele – így olyan minőségi műanyag ablakot kap, amely bármilyen építési stílushoz jól mutat.
Gyártható belőle: nyíló/bukó/bukó-nyíló ablak és erkélyajtó, mellékbejárati ajtó, és főbejárati ajtó.

EMA Blue82

Fadekorfóliák és színek

Fedezze fel a kreatív lehetőségeket!

Tegye ablakait a háza legszebb helyévé! Annyira különleges a kínálat a fadekorokból és színekből, amennyire sokrétűek az Ön kívánságai. A magas minőségű fóliabevonatok sok standard és dekorszínben minden igényt kielégítenek.
EMA Blue műanyag ablak és ajtó család
A teljes gyári színpalettát az alábbi link megnyitásával tekintheti meg:
Színpaletta (oldal alján farben).

A fólia úgy hat, mint egy kiegészítő védelmi réteg, amely óvja a profilokat az erős napsugárzástól és környezeti hatásoktól. Ablakai éppen ezért még évek múltán sem veszítenek szépségükből.
Számtalan színátmenet vár a kiválasztásra, az erősen fénylőtől a visszafogottan elegánsig.
A kiváló minőségű fadekorok kiemelkedő karaktert adnak a homlokzatoknak, és mindemellett védik a természetes forrásokat.
Ezeket a fóliázott profilokat is bevizsgálta az építőanyag rendszereket nemzetközi szinten minősítő, Európa-szerte híres RAL Intézet.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó család EMA Blue műanyag ablak és ajtó család EMA Blue műanyag ablak és ajtó család

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családOsztók és formák

Alakot adunk egyéniségének

Mindegy, hogy új épület vagy felújítás: a szegmensívek, a szabályos ívek, a különféle osztók használata káprázatos játékteret nyitnak. Ezzel a nyílászárókat bármely építési stílushoz hozzáilleszthetjük.
Egy osztós ablak harmóniája a méret és az arányok sikeres játékából fakad.

A modern építészet kreatív tervezői nemcsak az egyenes vonalvezetésű ablakok mellett döntenek, hanem a szimmetrikus, az aszimmetrikus, a háromszög, a nyeregtetős, vagy a boltíves összeállítások mellett is.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családA konstrukciós kialakítások határtalanok: lehet üvegrétegek közti álosztó, ami nem jár további tisztítási ráfordítással, de lehet árnyékkal rendelkező, utólag felhelyezett "bécsi osztó", vagy akár az üvegmezőt ténylegesen felosztó valódi osztó.

Nálunk az osztókat a fehéren kívül a legkülönbözőbb dekorszínekben is kérheti, akár teljesen személyre szabott, egyedi kivitelben.