CSOK támogatás 2016

Tőlünk megtudhat minden fontos információt a 2016-tól igényelhető CSOK-ról (Családi Otthonteremtési Kedvezmény).

Segítségünkkel könnyen és átláthatóan tájékozódhat a kedvezmény feltételeiről, összegéről, és igényléséről új és használt ingatlan esetén.

Szakmai érdekünk és emberi kíváncsiságunk eredményeként számtalan információs anyagot átolvastunk és tanulmányoztunk az interneten kutatva, és úgy tapasztaltuk, hogy az alábbi officina.hu oldalon megfelelő részletezettséggel és precizitással összefoglalták a lényeget ezzel kapcsolatban.

Ezért úgy döntöttünk, hogy mivel mi sem tudnánk jobban megfogalmazni ezeket a fontos információkat, inkább megosztjuk az EMA ablakok, ajtók, árnyékolók és kapuk iránt érdeklődőkkel.

Az alábbi linkekre kattintva ingyenesen letöltheti a 2016. február 10-én megjelent két új CSOK-rendeletet, ami elég száraz jogi szövegezésű, de azért négy fontosabb témakörre bontva átolvasható:

Íme a link, ahol pedig részletesen és érthetőbben összeszedve elolvashatja a 2016-os CSOK főbb tudnivalóit: http://officina.hu/belfoeld/100-szocpol-2016-csok-2016-osszege-igenyles-feltetelei

Ha bármilyen további kérdése van a CSOK-kal vagy egyéb akcióinkkal kapcsolatban, mindenképpen kérje munkatársaink segítségét, és egyúttal kérjen tőlünk kedvező ajánlatot, hogy közösen megvalósíthassuk álmait!

Ne maradjon le a CSOK-kal kapcsolatos fontos fejleményekről! Kövessen bennünket a hivatalos Facebook oldalunkon!

facebook logo