R9-es típusú biztonsági rácsA klasszikus megjelenésű csőrácsot általában kültéren alkalmazzuk. Nyílásai kisebbek, mint az R8-as rácsé. Nagyszerű választás nosztalgikus épület védelméhez.

Ajánlott méret

Szélesség: 0,9 m - 7,5 m
Magasság: 0,8 m - 5 m

R9-es típusú biztonsági rácsRácsszövet

Átmérő 14 mm-es, 1 mm falvastagságú hidegen alakított hullámvonalú rácselemekből áll. Az elemek egymáshoz bilincsekkel kapcsolódnak. A bilincsoszlopok hegesztéssel vannak biztosítva a szétfeszítés ellen. A rács anyaga lehet saválló vagy tűzihorganyzott kivitel.

Lefutósín

Mérete lehet: 40 mm × 25 mm × 1,5 mm;
                          60 mm × 25 mm × 4 mm.

Szélességtől függően. Tűzihorganyzott, saválló vagy rozsdamentes lemezből hidegen hengerelve, rögzítése 300 mm-enként szabvány szerint történik. A vezetősín külső és belső élére igény szerint élvédő, zajcsökkentő gumi szerelhető.

Alsó záróléc

135 mm × 1,5 mm-es tűzihorganyzott, saválló vagy rozsdamentes lemezből hidegen hengerelve, fesztávtól függően merevítéssel ellátva. Szükség esetén központi vagy oldalsó hevederzárral, amelyet a motoros rácsoknál ráindításgátló kapcsolóval láthatunk el.

Rugóházas csőtengely

Mérettől függően: 48 mm - 101 mm átmérőig hegesztett szerkezeti cső, alapozott felülettel.

Ipari csőtengelyek esetén: 108 mm × 3,6 mm-től 323,9 mm × 7,1 mm átmérőig, alapozott felülettel.
A rácsszövet rögzítése a rugódobokhoz függesztő kampókon keresztül, az ipari csőtengelyhez pedig a kampók hozzácsavarozásával történik.

R9-es típusú biztonsági rácsMeghajtómotor

Koronás dobmotor, beépített végállással, alsó-felső végállás-érzékeléssel, mikrokapcsolókkal. A dobmotor méretét meghatározza a rács súlya és a felemeléséhez szükséges rugóerő. A motor az emelésre csak rásegít. 230 V-os, 460 W teljesítménytől 1330 W teljesítményig. A motor alsó és felső végállásban reteszel, megakadályozza a rács kézzel történő feltolását. A rács rendelkezik kézi nyitási lehetőséggel. Áramszünet vagy vészhelyzet esetén a kisebb méretű rácsoknál széttekerhető kuplungoldó banán segítségével, bowdenen keresztül a motor kuplungja oldható. A rács ezután kézzel mozgatható.

A nagyméretű rácsoknál ezt kézi tekerőszárral vagy vésznyitó lánccal érhetjük el. Nagyobb fesztávú és felületű rácsoknál ipari tengelyt és oldalhajtású ipari hajtóművet alkalmazunk. A nyílásba szerelendő hajtóművek helyigénye miatt a rács szélességének méretéből minimum 300 mm levonandó, mert ennyi hely kell a hajtómű felszereléséhez.

Zuhanásgátló

A hajtóműbe építve. Rácsaink igény esetén élvédelemmel is rendelhetők, amely megakadályozza, hogy a rács alatt levő tárgy vagy egyéb akadály károsodást szenvedjen. Rázárás esetén a rács azonnal megáll. Magas elvárású biztonságtechnikai vezérléseink alapfeltétele, hogy képesek legyenek az élvédelem, az infrasorompó és a tűzoltó rendszer által kibocsátott jel fogadására, kommunikációjára.

Működtetés

Bármely kulcsos kapcsolóval, rádiós távvezérlővel, számkódos vezérlővel vagy kézi mozgatással.

telefonos vezérlésTelefonos vezérlés

Ezentúl okostelefonjával is működtetheti termékeinket. Egy magyar fejlesztésű terméknek köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy Bluetooth 4.0 vevőegységet kínáljunk a vezérléseinkhez. Ezáltal az ingyenes telefonos alkalmazáson keresztül vezérelhetők elektromos biztonsági rácsaink és redőnyeink. A vevőegység minden termékünk vezérlésébe beépíthető. Korábban telepített tápegységbe is integrálható, amely a meglévő kulcsos kapcsoló vagy rádiós távvezérlővel együtt is használható.

Részletek

R9-es típusú biztonsági rácsR9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács R9-es típusú biztonsági rács

Sávredőny, védőrács referenciák

Biztonsági rács és sávredőny referenciáinkat - a teljesség igénye nélkül - az alábbi linken érheti el

Tovább...