Az EMA egyedi belsőépítészeti termékei és bútorai mindig a Megrendelő elképzelései és igényei alapján kerülnek legyártásra és elhelyezésre.

Ebben az esetben épp emiatt nem beszélhetünk standard termékekről, hanem kizárólag egyedi tervezésű, konkrét Megrendelői igényre szabott gyártásról és kivitelezésről, melyek belsőépítészeti tervek alapján vannak elkészítve.

Amennyiben saját elképzelése van, de még nem biztos a részletekben rejlő lehetőségekben, mi segítséget nyújtunk Önnek több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal és kreatív gondolkodásunkkal, hogy az Ön által megálmodott belső tér az esztétikai megjelenésen túlmenően még ergonómiailag is a maximumot nyújtsa.

Igény esetén teljeskörű belsőépítészeti tervezést is vállalunk, külön megállapodás keretén belül.

Az EMA-Csapat szakmai felkészültsége és a gyártási-felületkezelési technológia közösen lehetővé teszik bármilyen stílusú és funkciójú termékek elkészítését, a klasszikustól egészen a napjainkban egyre keresettebb minimálig.

A legmagasabb Ügyfél-elégedettséget és a kiváló végeredményt – a fentieken túl – a kizárólag minőségi, első osztályú, alapanyagok és szerelvények használata biztosítja.

Fentiek alapján számítunk megtisztelő bizalmukra, és érdeklődésükre.