Toló keretes szúnyogháló ajtó emaPraktikus megoldás a nagyméretű nyílászárókra, tolóajtókra kifejlesztett toló keretes  szúnyogháló ajtó. A toló szúnyoghálóajtó görgőkön gurul, ezáltal rendkívül könnyedén működtethető.

Kezelése és működtetése is rendkívül egyszerű: a nyitható erkélyajtószárnynál lévő szúnyoghálókeretet eltoljuk oldalra, így biztosítva az átjárást.

Egyik előnye, hogy kevés a helyigénye, mivel nem vesz el helyet az erkély/terasz területéből, mint a nyíló szúnyogháló ajtó. Oldal irányba viszont nyilván eltolhatónak kell lennie, tehát oldalsó helyigényre szükség van.

A másik jó tulajdonsága pedig, hogy kétszárnyú változatban is rendelhető.

Az ajtóprofil kiemelhető a sínből, így télen vagy tisztítás idején nem zavaró.

  • Anyaga minőségi alumínium profil
  • A toló szúnyogháló ajtó a merevítő rész kialakításának köszönhetően nem igényel külön fogantyút
  • A toló szúnyogháló ajtó könnyen kiemelhető a keretprofilból
  • Igény esetén több pálya helyezhető egymás elé (duplapályás)
  • A keret belülről szőrkefézett, így a rovaroknak nem enged bejutást

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Elsősorban erkélyajtókhoz, teraszajtókhoz, tolóajtókhoz használt kivitel.
Válasszon épületéhez bármilyen rovarháló rendszert, minden típushoz kínálunk megoldást.

Az alumínium profilból készült rovarhálóinkat bármely RAL színben, vagy akár fautánzatú fóliázott felülettel is rendelheti, hogy ablakához-ajtajához illetve épülete stílusához a legjobban igazodjon.

ema Toló keretes szúnyogháló ajtóema Toló keretes szúnyogháló ajtóema Toló keretes szúnyogháló ajtó ema Toló keretes szúnyogháló ajtó