Nyílóajtó keretes szúnyogháló

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyílóajtó keretes szúnyogháló

A nyitható keretes szúnyogháló kitűnően védi a helyiséget a rovaroktól, ugyanakkor kitűnően együttműködik az erkélyajtókkal. A szúnyoghálókeret modern, lekerekített alakkal rendelkezik, ami kitűnően illik a jelenleg alkalmazott ablakkeretekhez. A szúnyogháló kerete belső, alumínium sarokidomokkal van összeerősítve, ami jelentős módon merevíti az egész konstrukciót. Meg lehet választani a profilok és a sarokidomok összeerősítésének módját is, lehet sajtolással vagy szorító csavarok segítségével. A további, összekötő profillal történő erősítés, lehetővé teszi nagyobb méretű szárnyak kivitelezését. Ezen kívül a keret teljes kerületén plusz tömítést biztosító, kefés tömítés van elhelyezve.

Esztétikum és minőségi alkatrészek:

  • Önzáró pántokon egyszerűen állítható a rugóerő egy imbuszkulcs segítségével. A pántot két síkban lehet felcsavarozni. Az alkalmazott megoldást szabadalom védi.
  • Kétféle nyitási változatban kapható: ergonomikus és esztétikus fogantyú vagy speciálisan kialakított alakú, a szúnyogháló nyitását a szárny belső és külső oldaláról is lehetővé tevő, összekötő profil.
  • A szúnyogháló kerete könnyen összeszerelhető belső sarokidommal és szorító csavarokkal.
  • Kétféle magasságú, kitöltő lemez a szárny alsó felében, ami nyitás közben védi a hálót a sérülések ellen.

Kényelmes kezelés

A szúnyogháló az ablakkeretre vagy a tokra van felszerelve pántok segítségével, amelyek szabadalmaztatott, nagyon egyszerűen kezelhető, önzáró előfeszítő rendszerrel rendelkeznek. Ezen kívül lehetőség van a szúnyogháló szárny független szerkezetre történő szerelésére is.

Használati értékek

A szúnyogháló standard készletében található egy nyitó fogantyú, valamint zárt helyzetben tartó mágnesekkel. Alternatívaként alkalmazni lehet speciálisan kialakított, összekötő profilos verziót is. A modern formájának köszönhetően fogantyú szerepét is betölti, továbbá lehetővé teszi a szúnyogháló bezárását és kinyitását a szárny belső és külső oldaláról is. A szárny alsó részében kitöltő lemez található, ami a szúnyogháló nyitásakor védi a hálót a sérülések ellen.

Színpaletta

A standard színpalettán lévő nagy választék lehetővé teszi a legigényesebb ügyfelek igényeinek kielégítését is. A színbevonat, az ügyfél kívánságától függően porfestéssel vagy dekorfóliával készülhet.