VELUX tetőablak termékekről és aktuális akcióinkról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy keresse fel a VELUX tetőablak honlapját az alábbi linken: www.velux.hu

A VELUX tetőablak termékekről további részletes információt talál az itt ingyenesen letölthető legfrissebb katalógusokból:

VELUX tetőtéri ablak árlista letöltés

VELUX tetőtéri árnyékoló árlista letöltés

Mivel Cégünk folyamatos raktárkészlettel rendelkezik, ezért akár 1 munkanapon belül is át tudja venni nálunk a megrendelt termékeit, vagy kérésre a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani. Természetesen a beszerelést is tudjuk vállalni, országosan vagy akár külföldön is.

További felmerülő kérdései esetén készséggel állunk szíves rendelkezésére.

velux tetőablak

Velux tetőablakok három kategóriában állnak Ügyfeleink rendelkezésére – Standard, Standard Plus, Premium.

Standard kategóriában alsó és felsőkilincses típusok közül lehet választani.
Az alsó kilincses változat cink alsó kilinccsel készül, kétfokozatú résszellőzővel, valamint por és rovarszűrő betéttel.
A felső kilincses változat alumínium felső kilinccsel készül, beépített szellőzőnyílással, valamint por és rovarszűrő betéttel.
Mindkét típus esetén lehetőség van arra, hogy a Velux tetőablakot utólag távvezérlésűvé alakítsuk.

Standard Plus kategóriában alsó és felsőkilincses típusok közül lehet választani. Az alsó kilincses változat cink alsó kilinccsel készül, kétfokozatú résszellőzővel, valamint por és rovarszűrő betéttel, speciális gumitömítéssel, belső biztonsági üveggel.
A felső kilincses változat alumínium felső kilinccsel készül, beépített szellőzőnyílással, valamint por és rovarszűrő betéttel, speciális gumitömítéssel, belső biztonsági üveggel. Felső kilincses változat esetén rendelhető olyan típus is, amely karbantartást nem igénylő felülettel van ellátva illetve külön rendelhető hozzá alsó kilincs is. Mindhárom típus esetén lehetőség van arra, hogy a Velux tetőablakot utólag távvezérlésűvé alakítsuk.

Premium kategóriában alsó-felső és felsőkilincses típusok közül lehet választani.
Az alsó-felső kilincses változat alumínium alsó kilinccsel készül, beépített szellőzőnyílással, valamint por és rovarszűrő betéttel, speciális gumitömítéssel, belső biztonsági üveggel, kettős funkcióval, felső és középső tengely mentén is nyitható. Akadálytalan kilátást biztosít, karbantartást nem igénylő felülettel ellátva is kérhető.
A felső kilincses változat alumínium felső kilinccsel készül, beépített szellőzőnyílással, valamint por és rovarszűrő betéttel, speciális gumitömítéssel, energiatakarékos háromrétegű üveggel, belső biztonsági üveggel, harmatmentes és könnyen tisztuló bevonattal a külső üvegen. Karbantartást nem igénylő felülettel ellátva is kérhető.

Minden tetőtéri ablak beépítéséhez szükséges a burkolókeret, amiből többféle típus közül választhat. Ügyfelünk. Természetesen a burkolókeretekhez is kínálunk választható kiegészítőket, amik növelik a hőszigetelési képességet, vagy extra vízzárást vagy párafékezést biztosítanak az ablak körül.