Három paneles toló ablak

Termék jellemzők

83mm-es PVC ablakrendszer
Minimum méret (cm): 115*60
Maximum méret (cm): 360*165
Üvegezés: 1,1 W/m2K  2,8 W/m2K

A TOLÓ ablak előnyei

Helytakarékosság
Egyszerű működés
Nagyobb fényhatás
Nem csapkodja a huzat
Könnyű tisztíthatóság
Beépített szúnyogháló

Hogyan működik az 1/4 osztású ablak?

A három paneles toló ablak belső felén kétoldalt találhatók a mozgó panelek (szárnyak), a tokban oldal irányba jobbról balra illetve balról jobbra mozogva biztosítják a szerkezet működését. Az ablak nyitásakor a jobb és a bal oldali mozgó panel a középső fix elé húzható, így oldalanként 1/4 nagyágú nyitásra van lehetőség.

Legnagyobb előnye a helytakarékosság, mert használat közben nem vesz el helyet sem a belső sem a külső térből, valamint az egyszerű görgőkön guruló, hibamentes működés. Továbbá alkalmas nagy nyílások kitöltése tokosztás, sorolás nélkül, így nagyobb üvegfelület, és ezáltal nagyobb fényhatás érhető el.

Tetszőlegesen beállítható a szellőztetés mértéke, a mozgó paneleket nyithatjuk akár résnyire, vagy akár teljesen áttolva az ellenkező oldalra. Az ablak paneljei a tokba vezetődnek, ezért soha nem csapkodhatja a huzat.

Három paneles toló ablak Három paneles toló ablak Három paneles toló ablak Három paneles toló ablak

Hogyan tisztítsam az ablakot?

Csukott állapotban a belső oldal teljesen hozzáférhető. Ha az kész , akkor van lehetőség a belső mozgó panelek kivételére a tokból a következőként: körülbelül 5-10 cm-re elhozzuk az oldalától, a tok felső részén elhelyezett kiemelésgátlón túlra, ezután a panelt két oldalt megfogjuk, felemeljük, majd az alját magunk felé húzva leengedjük. A külső panel fix, így azt kívülről, vagy két oldalról kihajolva tisztíthatjuk.

Három paneles toló ablak tisztítása Három paneles toló ablak tisztítása Három paneles toló ablak tisztítása Három paneles toló ablak tisztítása

Mi a tokba helyezhető szúnyogháló előnye?

Ablakrendszereink gyárilag tartalmazzák a tokba beépíthető szúnyogháló helyét. A termékbe helyezhető szúnyogháló nagy előnye, hogy a rovarok nem tuják megkerülni, ráadásként a kétoldalt elhelyezhető ¼ nagyságú hálók oldal irányba jobbról-balra, vagy balról-jobbra tolhatók a mozgó panelekkel párhuzamosan.

A háló kerete alumínium profilból készül, fehérre színterezve. Megrendeléskor opcionálisan rendelhető.

Három paneles toló ablak szúnyogháló Három paneles toló ablak szúnyogháló Három paneles toló ablak szúnyogháló Három paneles toló ablak szúnyogháló

Egyedi kedvezményes árainkról kérjük, érdeklődjön nálunk elérhetőségeinken itt, Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!