Már 16.400,- Ft + ÁFA-tól!

EMA Divinus 78 mmA fa ablakok és ajtók nyújtják a legmagasabb komfortérzetet, és ezen túlmenően a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezik. Évtizedes gyártói tapasztalatunknak és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a legmagasabb energiatakarékossági és esztétikai szempontoknak is megfelelő termékeink garantálják Önöknek a legjobb minőséget.

Új termékként bevezettük a 78 mm profilvastagságú fa ablakok és ajtók, 3 rétegű k=0,6-os értékű üvegezéssel rendelkező ablakokat, melyek akár passzívházakba is alkalmazhatóak, kiemelkedő hő- és hangszigetelési mutatókkal rendelkeznek!

Műszaki jellemzők

Profil: 68 x 83-as vagy 78 x 83-as eurofalcos profil, egyszeres ill. kétszeres gumiütközéssel.

Alapanyag: Három rétegű, hossztoldott, álló évgyűrűs borovi ill. lucfenyő, igény szerint toldásmentes kivitelben is.

Vasalat: Roto NT biztonsági bukó-nyíló vasalat.

Üveg: nyílászáróinkat alapesetben k=1,0 W/m2K értékű 4+16+4-es Low-E bevonatú, gáztöltésű üveggel szállítjuk. Kérésre három rétegű, vagy biztonsági üveggel is ellátjuk termékeinket.

Vízvető: bronz, ill. alu eloxált peremes. Nyílászáróink a hosszú élettartam érdekében minden esetben tartalmazzák a szárnyvízvetőt is!

Felületkezelés: festőműhelyünkben Remmers Aidol Induline környezetbarát vizes bázisú lazúrral festjük ablakainkat és ajtóinkat.

Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs.
Hoppe Tokyo pozicionált kilincs

Színválaszték: Fa nyílászáró rendelésénél kérjük, hogy az alábbi színminta alapján jelölje meg, mely színre kéri festetni a termékeket! Igény esetén megoldjuk Önnek azt is, hogy az adott nyílászáró tokja és szárnya különböző színű legyen! Továbbá az sem jelent problémát, hogy a nyílászárók színe kívül és belül eltérjen, ezzel még egyedibbé téve a kiválasztott termékeket. Ezzel kapcsolatos lehetőségekről és részletekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje munkatársaink tanácsát! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitorán történő színmegjelenítés eltérhet a ténylegestől, ezért javasoljuk, hogy látogasson el hozzánk személyesen, vagy kérjen helyszíni egyeztetést munkatársainktól!

EMA Divinus szinpaletta