EMA Blue műanyag ablak és ajtó család

A kiváló minőségű, német gyártmányú Salamander profilokból készült BluEvolution 92 műanyag ablak és ajtó család tökéletesen ötvözi a jövőbe mutató csúcstechnológiát a modern és célratörő dizájnnal az első osztályú nyílászárók új generációi számára.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családAz optimalizált 6 légkamrás konstrukció, 92 mm beépítési mélységgel kiemelkedő hővédelmet és energia-hatékonyságot eredményez.

A BluEvolution 92 műanyag ablak és ajtó család a jövő ablakrendszere: egyesíti a mindössze 118 mm keskeny szélességet, a magas fénybeáramlás miatti szoláris nyereséget, és egy 100 %-ban újrahasznosítható műanyag termék környezetvédelmi fenntarthatóságát.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családA BluEvolution 92 műanyag ablak és ajtó család tokprofilok Uf=1,0 W/m2K mértékű, kiváló hőátbocsátási tényezővel bírnak.

3 rétegű hőszigetelt üvegösszeállítások használatával akár 0,67 W/m2K-es Uw-értéket is elérhetünk, ami a teljes ablakra vonatkozik.
Ez a profil nevetve teljesíti a passzívház rendszerek követelményeit.

Külső oldali alumínium borítás - tartós védelemEMA Blue műanyag ablak és ajtó család

Az élettartam növelése érdekében kívülre alumínium borítást is kérhet rá, az Ön által választott RAL színben!

Fadekorfóliák és színek

Fedezze fel a kreatív lehetőségeket!

Tegye ablakait a háza legszebb helyévé! Annyira különleges a kínálat a fadekorokból és színekből, amennyire sokrétűek az Ön kívánságai. A magas minőségű fóliabevonatok sok standard és dekorszínben minden igényt kielégítenek.
EMA Blue műanyag ablak és ajtó család
A teljes gyári színpalettát az alábbi link megnyitásával tekintheti meg:
Színpaletta (oldal alján farben).

A fólia úgy hat, mint egy kiegészítő védelmi réteg, amely óvja a profilokat az erős napsugárzástól és környezeti hatásoktól. Ablakai éppen ezért még évek múltán sem veszítenek szépségükből.
Számtalan színátmenet vár a kiválasztásra, az erősen fénylőtől a visszafogottan elegánsig.
A kiváló minőségű fadekorok kiemelkedő karaktert adnak a homlokzatoknak, és mindemellett védik a természetes forrásokat.
Ezeket a fóliázott profilokat is bevizsgálta az építőanyag rendszereket nemzetközi szinten minősítő, Európa-szerte híres RAL Intézet.

 EMA Blue műanyag ablak és ajtó család EMA Blue műanyag ablak és ajtó család EMA Blue műanyag ablak és ajtó család

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családOsztók és formák

Alakot adunk egyéniségének

Mindegy, hogy új épület vagy felújítás: a szegmensívek, a szabályos ívek, a különféle osztók használata káprázatos játékteret nyitnak. Ezzel a nyílászárókat bármely építési stílushoz hozzáilleszthetjük.
Egy osztós ablak harmóniája a méret és az arányok sikeres játékából fakad.

A modern építészet kreatív tervezői nemcsak az egyenes vonalvezetésű ablakok mellett döntenek, hanem a szimmetrikus, az aszimmetrikus, a háromszög, a nyeregtetős, vagy a boltíves összeállítások mellett is.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó családA konstrukciós kialakítások határtalanok: lehet üvegrétegek közti álosztó, ami nem jár további tisztítási ráfordítással, de lehet árnyékkal rendelkező, utólag felhelyezett "bécsi osztó", vagy akár az üvegmezőt ténylegesen felosztó valódi osztó.

Nálunk az osztókat a fehéren kívül a legkülönbözőbb dekorszínekben is kérheti, akár teljesen személyre szabott, egyedi kivitelben.

EMA Blue műanyag ablak és ajtó család