Fa ajtó, fa ablak, műanyag és alumínium nyílászárók, árnyékolástechnika, kiegészítők

Partnerünk szeretne lenni?

partnerHa Ön is egy versenyképes, I. osztályú termékeket biztosító, széles termékkörrel rendelkező, dinamikus, megbízható, rugalmas Partneri kapcsolatra vágyik, akkor az EMA a legjobb választás lehet Önnek. Amennyiben Viszonteladó, Kivitelező, Építész, Tervező Partnerünk szeretne lenni, vagy Üzletkötőként működne együtt velünk, küldje el jelentkezését, melyet követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy Vállalkozásunk honlapján üdvözölhetjük!

Az EMA Európai Minőség Ablakgyártó Kft. anyacége egy 1951-ben alakult faipari szövetkezet volt.

Cégünk évente több tízezer ablak és erkélyajtó, több ezer bejárati és beltéri ajtó, valamint több száz függönyfal, télikert, tető, féltető, bevilágító, és kupola értékesítését látja el Magyarországon és immár Európa kilenc országában.

Kültéri ablakainkat és ajtóinkat az alábbi alapanyagokból készítjük, az Ön egyedi igényei alapján: fa, alumínium borítású fa, alumínium, műanyag, és alumínium borítású műanyag.
Beltéri ajtóink között megtalálhatóak a tömör fa, a CPL laminált, a MDF, a HPL-melamin, és a dekorfóliás termékek.
A legkülönbözőbb funkciókat ellátó technikai ajtókat is kínálunk Vásárlóinknak: tűzgátló, füstgátló, hanggátló, röntgen, megnövelt ellenállóságú, nedvestéri, illetve saválló kivitelben.

Vásárlóink és együttműködő Partnereink, Viszonteladóink köre folyamatosan bővül, ami ugyancsak megbízhatóságunknak és a versenyképes ár/érték arányú termékeinknek, továbbá kedvező árainknak, és rövid szállítási határidőnknek köszönhető.

Győzödjön meg Ön is a széles termékkínálatunkról és magas minőségű termékeinkről, szolgáltatásainkról!

Munkatársaink négy különálló gyártóhelyen, nap mint nap minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy Vevőink kívánságait, elvárásait, és céljait a lehető legmagasabb szinten teljesítsék. Sőt, ha lehetséges, akkor felül is múlják azt!

Az EMA Európai Minőség Ablakgyártó Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként a hazai nyílászáró piac legsikeresebb és legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. Büszkék vagyunk a múltunkra, és stabil lábakon állunk a jövő kihívásai elé.

Lelkesedéssel és szenvedéllyel, dinamikusan és előrelátóan fogunk tovább növekedni.

Üdvözlettel:

FARKAS BÁLINT
Ügyvezető

Kiemelt termékeink