SOUDAL NYÁRI PISZTOLYHAB

Beépítési segédanyagok

Soudal termékek
A Soudal vezető szerepet tölt be a polyuretán hab, tömítők, ragasztók gyártásában világszerte, ezért választottuk mi is beltéri ajtóink beépítéséhez.

Részletek

Wolfcraft ajtókeret

Beltéri ajtó beépítő szerszámok

A Wolfcraft átfogó tokos beltéri ajtók beépítéséhez speciálisan fejlesztett szerszám. Az ajtótok összeszerelő készlet használatával egyszerűen, pontosan vízszintesbe és függőlegesbe állítható az ajtókeret ékek, kalapács és egyéb eszközök nélkül.

Részletek

katedral uvegek

Üvegtípusok

Hőszigetelő üvegszerkezet, Float víztiszta üveg, Planibel® (anyagában színezett üveg), Stopsol® (fényvisszaverő, reflexiós üveg), Sun-Guard® (napvédő üveg),...

Részletek

ema vision alu kiegeszito

EMA Vision alumínium bejárati ajtó rendszerek kiegészítői

Az EMA Vision bejárati ajtókhoz az alábbi minőségi fogantyúkat kínáljuk Önnek, amennyiben nem standard ajtókilinccsel kéri a szerelvényezést.

Részletek

legbevezeto

Légbevezetők

Szabályozott légutánpótlás az alapja a praktikus, gazdaságos és biztonságos szellőztetésnek. A légcserét nem bízhatjuk a véletlenre.

Részletek

kulccsal zarhato kilincs

Kilincsek

Tekintse meg kilincs választékunkat!

Részletek

vasalat 06

Vasalat

A betöréskor az ablakok és erkélyajtók kedvelt utak a házba vagy a lakásba. A betörés elleni biztonság mindig is egyike volt a legfontosabb céljainknak, mely magas konstruktív biztonságban fejeződik ki.

Részletek

Automata küszöb

A Planet egy automatikus szigetelő rendszer - "automata küszöb" -, mely egyaránt megoldást nyújt küszöbbel, illetve a nélkül szerelt régi vagy új ajtók alsó szigetelésére.

Részletek

Előtetők

Az oldal feltöltés alatt.

Kérjük, látogasson vissza később.