Kérje egyedi árajánlatunkat!

telikertTélikertek építésével növelhető a lakóterek mérete. A különböző szerkezetprofilok kombinációjával alakíthatók ki, számos alakzatban, változatban, méretben, alumínium függönyfalrendszer, ajtók, ablakok, vagy akár fa és műanyag elemek összeházasításával is.

A télikertek tetejét Cégünk alumínium tetőprofilokból javasolja kivitelezni, ugyanis tapasztalataink szerint ez a műszakilag legkiválóbb megoldás, mely kizárja a beázást, bírja a terhelést, és a párát is megfelelő mértékben vezeti el.

Télikert szerkezeteinket egyedi elképzeléseinek szem előtt tartásával tervezzük meg, készítjük el és építjük be, a statikai előírások betartásával, kizárólag szakszerűen.

Néhány szempont, amit célszerű figyelembe venni és átgondolni, télikert tervezésekor:

  • tájolás a napjárásához viszonyítva
  • csatlakozó épület alkalmassága
  • alapozás (pl. meglévő teraszra épített szerkezet esetén)
  • kívánt hőszigetelési érték
  • napvédelem, árnyékolás
  • hanggátlási igény
  • szellőztetés
  • nyitható felület (ajtó, tolóajtó, harmónika ajtó, ablak, tetőablak)
  • biztonsági tényezők.

Télikert rendszereinkből az építészetileg legmegfelelőbb teret alakítjuk ki, igényeinek megfelelően félnyeregtetős vagy nyeregtetős tetőszerkezetekkel.
A télikertek kérhetőek korszerű szellőző rendszerrel, külső vagy belső árnyékolással, és tetszőlegesen kialakított ajtórendszerrel.

Télikertek esetében mindenképpen a kültéri árnyékolókat javasoljuk használni, ugyanis ha a külső oldalon már meg van gátolva a napsugárzás beáramlása, akkor nyilvánvalóan jóval kevésbé tud felmelegedni a télikertünk belső tere.
Kimondottan télikertekhez kifejlesztett árnyékolási megoldásainkkal kapcsolatban kérje munkatársaink díjmentes szakmai tanácsait és segítségét!
Télikert árnyékolók terén első sorban a motoros kivitelűeket javasoljuk, a nagyobb méretekből adódó könnyebb kezelhetőség, és a kisebb karbantartási igény miatt.

A hő beáramlását és a biztonsági szempontokat figyelembe véve érdemes eldönteni a télikert üvegezési lehetőségeit, ugyanis jelentősen csökkenthető a betörési kockázat, a belátás mértéke, és a felmelegedés egyaránt.

A télikertek alkalmasak és ezért egyre gyakrabban használják medencék lefedésére is, tehát ilyen jellegű igényeikkel is keressenek minket bizalommal!

Kérje egyedi árajánlatunkat most!

Télikert tetőszerkezetek letöltése (Pdf)

telikert 01 telikert 02 telikert 03 telikert 04 telikert 05 telikert 06 telikert 07 telikert 08 telikert 09 telikert 10 telikert 11 telikert 12 telikert 13 telikert 14 telikert 15 telikert 16 telikert 17 telikert 18 telikert 19 telikert 20 telikert 21 telikert 22 telikert 23 telikert 24 telikert 25 telikert 26 telikert 27 telikert 28 telikert 29 telikert 30 telikert 31 telikert 32 telikert 33 telikert 34 telikert 35 telikert 36 telikert 37 telikert 38 telikert 39 telikert 40 telikert 41 telikert 42 telikert 43