EMA Blue műanyag ablak és ajtó család

EMA Blue92 műanyag ablak és ajtó család

A kiváló minőségű, német gyártmányú Salamander profilokból készült BluEvolution 92 tökéletesen ötvözi a jövőbe mutató csúcstechnológiát a modern és célratörő dizájnnal az első osztályú nyílászárók új generációi számára.

Részletek                                                                                  Már 9.300,- Ft + ÁFA-tól!
új termék

EMA Blue82

EMA Blue82: az energia-hatékonyság új dimenziója

A jövő műanyag ablak rendszere a német Salamander profilgyártól: Ez a bluEvolution 82 MD profilcsalád 82 mm-es beépítési mélységgel és háromszoros gumitömítéssel. Ez a műanyag ablak a legmagasabb szinten ötvözi a kiváló energiahatékonyságot a legújabb tömítési technológiával, és tökéletesen megfelel a passzívház alkalmasság előírásainak is!

Részletek                                                                                  Már 8.550,- Ft + ÁFA-tól!
új termék

EMA Blue73

EMA Blue73: vonzó és modern

A német Salamander bluEvolution 73 műanyag ablak profilja minden abbéli igényének eleget tesz, hogy egy kifinomult ablakrendszert kapjon: az UV-stabil, kemény felület nemcsak különlegesen megkönnyíti ablakai tisztítását, hanem kivételesen hosszú élettartamot is biztosít.

Részletek                                                                                  Már 7.100,- Ft + ÁFA-tól!
új termék

kommerling-88-fenykep

EMA FUTUR 88+

A 6-légkamrás, középtömítéses Kömmerling 88plus a műanyag profilrendszerek egyik legújabb generációja, melyben a jól kifejlesztett hő-és hangszigetelő technológia 88 mm beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul.

Részletek                                                                                  Bevezető akciós ár!
új termék

Kommerling_76AD_Fenykep

EMA TREND 76

A Profine GmbH (a világszerte ismert Kömmerling márkanevű műanyag ablak és ajtó profilokat gyártó vállalat) új termékei közé tartozik a Kömmerling 76 AD széltömítéses profilredszer, amely bejárati ajtó szerkezetek gyártására is alkalmas. A jó minőségű nyílászárók magas hang- és hőszigetelő értékkel rendelkeznek.

Részletek                                                                                  Bevezető akciós ár!
új termék

ema g2 nyilaszaro 07

EMA G2 műanyag ablak és ajtó család

Optimalizált hőszigetelés - magasabb szinten
Egy, a legjobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező rendszer kifejlesztése nem a véletlen műve, hanem egy célorientált fejlesztési munka eredménye. A siker igazol bennünket.

Részletek                                                                                    Már 8.550,- Ft + ÁFA-tól!

EMA G1 műanyag nyílászáró rendszer

EMA G1 műanyag ablakok és ajtók

Gelan S 8000 IQ profil leírás

Optimális geometriával rendelkező 74 mm-es építési mélységű ütközőtömítéses rendszerű profilok összessége.

Részletek                                                                                    Már 7.100,- Ft + ÁFA-tól!

Műanyag ablakok és műanyag nyílászárók

A műanyag ablakok, műanyag erkélyajtók és műanyag bejárati ajtók tekintetében is széles kínálatot biztosítunk Vásárlóinknak, Partnereinknek. Az EMA műanyag ablak és műanyag ajtó kínálatában mindenki igényeinek megfelelő termékcsaládok megtalálhatóak, lakossági és ipari célra is.
Legyen az a legkedvezőbb ár/érték arányú műanyag ablak vagy műanyag bejárati ajtó (EMA Blue73 vagy EMA G1), egy közép-felső kategóriás műanyag ablakcsalád (EMA Blue82 vagy EMA G2), vagy prémium műanyag ajtók és ablakok (EMA Blue92 vagy EMA Ergono), nálunk garantáltan a legjobb megoldást kapja a pénzéért.
Nálunk az egyedi formák és kivitelek sem okoznak gondot: válasszon szögletes, íves, vagy egyéb egyedi alakúra legyártott műanyag ablakaink és ajtóink közül kedvére!
Működtetés szempontjából is szinte bármit meg tudunk oldani: fix, nyíló, bukó, bukó-nyíló, váltószárnyas (más néven stulpos vagy középen felnyíló) ablak, ún. tokosztott ablakok, toló ablakok.
Az erkélyajtók lehetnek nyíló, bukó, bukó-nyíló, váltószárnyas, vagy tokosztott kivitelűek.
Nagyobb méretű műanyag erkélyajtók esetén javasoljuk az emelő-toló vagy bukó-toló erkélyajtókat, melyek számos különböző kivitelben és működési formában kérhetőek.
Műanyag ablak és ajtó palettánkon még passzív házas termékek is megtalálhatóak!
Ha még hosszabb élettartamú műanyag ablakot keres, akkor kérje egyedi kedvezményes ajánlatunkat a külső oldalon alumínium borítással ellátott EMA Blue92, EMA Blue82, vagy EMA G2 ablakokra és ajtókra!
Mivel minden nyílászáró esetén kiemelkedően fontos a hőszigetelés, a hanggátlás, és a biztonság, ezért műanyag ablakaink és ajtóink is elérhetőek a jelenlegi beszállítói piacon rendelhető szinte összes felépítésű üvegezéssel. Választhat kettő vagy három rétegű hőszigetelt üvegekből, katedrál üvegekből, hanggátló üvegekből, biztonsági laminált üvegekből, edzett üvegekből, festett üvegekből, multifunkciós fény- és hővédő üvegekből, valamint egyéb technikai üvegekből, vagy akár saját magának is összeállíthatja egyedi üvegfelépítését.

Keresse meg a számára legjobb műanyag ablakot, és kérjen egyedi ajánlatot most!