EMA Excelsior 88

EMA Excelsior 88 mm-es fa ablakok és ajtók

Eurofalcos fa profil 88 mm beépítési mélységgel, a nagyobb stabilitásért és alapáron 3-rétegű extra hőszigetelt üveggel, a még jobb hőszigetelésért. Első osztályú, válogatott, csomómentes nyugat-európai alapanyagból készült fa ablakok és fa ajtók. Lazúrozott vagy bármely RAL színben, akár kívül és belül különböző szín is választható! Kérhető borovi vagy lucfenyőből, merantiból, vörösfenyőből, tölgyből, vagy akár más fafajtákból is!

Részletek                                                                                  Már 12.900,- Ft + ÁFA-tól!

EMA Primus 68 mm-es homlokzati nyílászáró rendszer

EMA Primus 68 mm-es fa ablakok és ajtók

Ha Ön is inkább természetes anyagot választana otthonába, de nem szeretne túl sokat költeni rá, akkor az EMA Primus fa ablakok és fa ajtók a legjobb választás lehet. Kizárólag első osztályú anyagokból, egyedi méretben, felár nélkül készült termékeink kérhetőek bármilyen kialakításban és formában, az Ön igényei szerint. Rendeljen Ön is fa ablakot és fa ajtót az EMA kínálatából most!

Részletek                                                                                    Már 8.200,- Ft + ÁFA-tól!

EMA Styl műemlék jellegű fa nyílászárók

EMA Styl műemlék jellegű fa ablakok és ajtók

Műemléki védelem alatt lévő házban lakik és felújít? Vagy csupán kedveli a régi stílusjegyeket és tiszteli a hagyományok, de mégis a napjaink műszaki igényeit szeretné alkalmazni otthonában? Válassza az EMA Styl nevű, teljesen egyedi igények alapján készült műemlék jellegű fa ablakainkat és fa ajtóinkat, így nem fog csalódni! Szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, és számtalan referenciával rendelkezünk országszerte és külföldön is. Kérje egyedi kedvezményes ajánlatunkat most, és győződjön meg Ön is szakmai tudásunkról!

Részletek                                                                            Kérje egyedi árajánlatunkat!

EMA Oldy

EMA Oldy - A mesterségesen öregített fa ablakok és ajtók

Cégünk egyik különleges újdonsága a fa öregedésének előrehozása, melynek gyártásakor a szálak kihozatala során speciális pácolási és lakkozási struktúrákkal a tényleges korához képest kb. 80-100 évvel öregebbnek tűnik a nyílászáró.

Részletek                                                                            Kérje egyedi árajánlatunkat!

Fa nyílászárók az EMA-tól

Az alábbiakban kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelő fa nyílászáró termékcsaládunkat: EMA Excelsior, EMA Divinus, EMA Primus, EMA Styl, vagy EMA Oldy.
Kínálatunkban megtalálhatóak a legkedvezőbb árú fa nyílászárók, ablakok és ajtók, a felső kategóriás extra hőszigetelt termékek, valamint a műemléki védelem alatt álló épületeknél előírt műemlék jellegű kivitelek, továbbá a Balaton-felvidéken és a parasztházaknál közkedvelt, mesterségesen öregbített megjelenésű fa nyílászárók.
Az öregbített kinézetű EMA fa ablakok, erkélyajtók, és bejárati ajtók egyaránt kérhetőek bármely profilrendszerünkből, tehát ez esetben sem kell kompromisszumot kötnie.